Sorting
Source
Katalog zbiorów
(2)
Form of Work
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(2)
Status
available
(1)
unknown
(1)
Branch
Czytelnia
(1)
Filia nr 10 (Powstańców Śląskich 6)
(1)
Author
Kotarski Bartłomiej Marcin
(2)
Kalamian Miriam
(1)
Kolenko Eva
(1)
Moskowitz Isa Chandra (1973- )
(1)
Schinner Miyoko Nishimoto (1957- )
(1)
Year
2010 - 2019
(2)
Time Period of Creation
2001-
(2)
Country
Poland
(2)
Language
Polish
(2)
Subject
Dieta antyrakowa
(1)
Dieta ketogeniczna
(1)
Kuchnia wegańska
(1)
Profilaktyka onkologiczna
(1)
Genre/Form
Poradnik
(2)
Przepisy kulinarne
(1)
Domain
Kulinaria
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
2 results Filter
Book
In basket
Na okładce podtytuł: plan leczenia terapią ketogeniczną.
Dieta tak zdrowa, że pomaga walczyć z rakiem! Dieta ketogeniczna to rewolucja w dietetyce na miarę diety bezglutenowej czy leczącej raka terapii Gersona. Lekarze podkreślają jej zdrowotne walory i zwracają uwagę na to, że skutecznie i szybko pomaga organizmowi oczyszczać się z toksyn i walczyć z wieloma chorobami. Miriam Kalamian po wielu konsultacjach ze specjalistami opracowała kompleksowe wytyczne, dzięki którym każdy chory może samodzielnie wdrożyć tę rewolucyjną dietę w swój program leczenia. Z tej przełomowej według wielu dietetyków książki, dowiesz się: – dlaczego dieta ketogeniczna wspomaga leczenie raka; – czy ta dieta jest dla ciebie odpowiednia i jak bezpiecznie ją wprowadzić; – jakie zdrowe tłuszcze przyspieszają usuwanie toksyn z organizmu; – jak ułożyć osobisty plan żywieniowy i ocenić jego efekty; – czym suplementować się podczas terapii. Poznaj zalety diety ketogenicznej, bezpiecznie przetestuj j na sobie i sprawdź, jak dziki dobrym nawykom żywieniowym poprawia się stan twojego zdrowia. Dieta ketogeniczna – najprostsza droga do zdrowia!
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Filia nr 10 (Powstańców Śląskich 6)
There are copies available to loan: sygn. 61 (1 egz.)
Book
In basket
Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ? Miyoko Schinner, ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej, prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again