122277
Book
In basket
Jest to najsłynniejsze dzieło Jeffreya Hamelmana – największego autorytetu piekarstwa. Książka kanoniczna. Mistrz zdradza w niej sekrety wypieku doskonałego pieczywa, dzieląc się z pasją swoją wiedzą i doświadczeniem. Wszyscy zainteresowani tematem znajdą tu najlepsze, sprawdzone przepisy oraz wskazówki z pierwszej ręki. Obecne nowe wydanie zostało wzbogacone o informacje uwzględniające polskie realia, a także uwagi czytelników zebrane przez pięć lat, które minęły od pierwszego polskiego wydania. Ta książka to prawdziwa biblia chleba.Jedyna, jakiej potrzebujesz (...)
Availability:
Filia nr 9 (Piłsudskiego 95)
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Bread : a baker's book of techniques and recipes, 2013
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach 459-460. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again